Vi kan være allergiske overfor mange ting lige fra pollen til fødevarer til gummi til nikkel m.m.

Rigtig mange lider af de årstidsbestemte pollenallergier og fødevareallergi.

Fødeareallergi: 

Der er efterhånden en del, som er begrænsede i, hvilke fødevarer de kan indtage, fordi der er visse ting, som kroppen reagerer på.

De fleste starter med, at der er en enkelt fødevare, som de ikke kan tåle, men med tiden oplever rigtig mange, at der kommer flere fødevarer til.

For dig der har fødevareallergi, er der begrænsninger for, hvilke fødevarer du kan indtage. Du skal altid huske at læse udenpå poser og pakker af mad, om der er noget i, som du ikke kan tåle. Når du spiser ude, skal du altid huske at fortælle værten/værtinden/restauranten, hvad du ikke kan tåle, så der evt. skal laves speciel mad til dig, og det er ikke altid sjovt, at være den, som er "anderledes" - "til besvær" - "speciel" - "forkert" - eller måske er der en fordel ved at være det?

Min erfaring er, at allergi udspringer fra et eller flere konfliktchok - ofte fra vores tidlige barndom. Dette konfliktchok udløser nogle følelser og fysisk ubehag, som er bundet op på oplevelsen, og kroppen husker dette.

F.eks. en klient, der tog et bid af et æble idet, han fik at vide, at hans far var død, blev efterfølgende allergisk overfor æbler.

Pollenallergi:

Om foråret går det løs med pollen i luften. En stor gruppe af befolkningen oplever, at næsen stopper til eller løber, øjnene hæver og løber i vand og det kildrer konstant i næsten når f.eks. græspollen eller birkepollen flyver gennem luften.

 

Er du pollenallergiker, føler du dig højst sandsynligt meget begrænset i dit liv, idet du ikke kan gøre de ting, du har lyst til, og hele tiden skal holde øje med pollentallene - eller også er du afhængig af at skulle tage medicin i den periode, hvor det står på.

Eksempel: En klient med græsallergi. Hun kom tilbage til en situation, hvor hun, som barn, var væltet på sin cykel og var landet med næsen nede i græsset. Hun havde fået et chok, da hun landede. Dette gav sig senere, i hendes liv, udslag som græsallergi.

Behandling:

I min behandling finder vi netop tilbage til årsagen til din allergi og forløser de blokerede følelser, der er lige dér i den bestemte situation. Når alle følelserne er forløst, vil du kunne mærke en ændring og bedring og måske vil du opleve, at allergien er helt væk, og du vil opleve at få din frihed tilbage.

Læse mere om mine behandlinger ved at klikke her: https://www.fokusklinikken.dk/ny-behandling

Læs mere om, hvordan jeg tager hånd om dig under "Velkommen" ved at klikke her: https://www.fokusklinikken.dk/

Følg mig på facebook

  • Facebook - White Circle

​© 2016