Behandlinger

META-sundhed
 

Vi har alle nogle traumer (konfliktchok), som påvirker vores hverdag, så vi føler os begrænsede i "bare at være os selv".

 

Måske kommer det til udtryk fysisk ved f.eks. en dårlig ryg, mavesmerter eller eksem. Måske kommer det til udtryk psykisk ved f.eks. stress, depression eller angst.

 

Et traume opstår, når vi bliver udsat for en situation/ et sekund, som vi oplever som Uventet, Dramatisk, Isolerende, og hvor vi har Nulstrategi = UDIN.

 

I META-sundhed er der en grundlæggende antagelse om, at der er sammenhæng mellem krop og psyke. Forskellige steder i og på kroppen repræsenterer forskellige ”hjernerelæer”. Med mit kendskab til disse hjernerelæer finder jeg frem til temaet for dit traume, så vi kan gå i gang med at få det forløst.

Tankefeltterapi
 

Tankefeltterapi (TFT)
 

Tankefeltterapi er en mild form for behandling. Jeg banker let med min finger på nogle af dine meridianbanepunkter f.eks. på hånden/fingrene, i ansigtet og på kravebenet, mens du sidder afslappet i en god stol evt. med tæppe på.

 

Det er en terapiform, jeg bruger, når vi har fundet UDIN eller en trigger. Jeg guider dig tilbage til første gang, du havde oplevelsen, hvor dit ubehag opstod. Det er også en mulighed at behandle dig i en situation, hvor du er blevet trigget. Når du sidder i konfliktchokket, forløses både det fysiske og det psykiske ubehag ved hjælp af min coaching samtidig med, at jeg banker let på meridianbanepunkterne.

 

På den måde får du løst op for den situation, som er årsag til din udfordring. Når dit traume er forløst på alle plan, vil du i løbet af 2 dage til et par uger mærke en forandring i din udfordring.

Hypnoseterapi


Hypnoseterapi er en behandlingsform, som foregår ved, at jeg taler til din underbevidsthed, mens du er i en meget afslappet tilstand.

 

Der er 6 dybdestadier af hypnose. Jeg arbejder i 2. stadie, hvor du er meget afslappet. Du hører alt og ved, hvad der foregår omkring dig.

 

1. stadie = Let afslappet 

2. stadie = Meditativ tilstand

3. stadie = Kan ikke rejse sig

4. stadie = Tandlægearbejde kan udføres uden bedøvelse

5. stadie = Let søvngænger

6. stadie = Dyb søvngænger. Det er det stadie, som bliver brugt til underholdning på TV, hvor man kan få folk til at opføre sig som høns. Det det er kun ca. 10% af befolkningen, som kan komme derned.

 

Hypnoseterapi starter med en snak om, hvad din udfordring er, og hvornår du sidst er blevet trigget. Det er den trigger, jeg arbejder ud fra. Selvom du ikke kan huske en episode/trigger, kan vi sagtens arbejde alligevel.

 

Du bliver sat/lagt godt til rette med tæpper, og så laver jeg induktionen, som får dig i en dejlig afslappet tilstand, som svarer til den tilstand, man er I, når man mediterer. Når du har opnået denne tilstand, guider jeg dig tilbage til den eventuelle trigger, og derfra guider jeg dig tilbage til en eller flere tidligere oplevelser, som giver dig samme følelse og ubehag, som triggeren for nylig gjorde. Jeg forløser hver enkelt trigger, som du kommer tilbage til, og dernæst tæller jeg dig til opvågning.

Healing

Healing er en meget blid og afslappende form for terapi, som også udøves i Fokusklinikken.


Når vi har fundet frem til, hvad du gerne vil heales for, bliver du lagt godt til rette på en briks med puder og tæpper til stille musik, mens jeg hjælper din krop med at komme i balance. Jeg arbejder med dine energier og bruger ofte at placere mine hænder forskellige steder på din krop.

 

Nogle mærker noget under selve healingen, og andre bliver bare meget afslappede og falder i søvn. Nogle mærker slet ingenting. Intet af det er bedre eller dårligere end det andet. Uanset om du mærker noget under en healing, så virker den - det er 100% sikkert, og det vil du kunne mærke efterfølgende.

 

Selve healingen varer 30-45 minutter, men idet vi taler sammen før og efter healingen, skal du skal sætte 1 time af til en behandling.

 

Når jeg er færdig med selve healingen, vil din krop fortsætte med at restituere de næste 48 timer.

Kontakt Fokusklinikken
v/Birgitte Marie Rasmussen 

Klinik: Engvej 2 · Sdr. Nærå · 5792 Årslev · Tlf. 6070 0747  

Følg mig på facebook

  • Facebook - White Circle

​© 2016