Behandlinger

Jeg finder og forløser de blokerede følelser, som er årsagen til det, der ikke fungere i dit liv lige nu. Der bliver på den måde ryddet op i de negative oplevelser, du har haft i dit liv, og det vil ændre din nutidige situation.

Du kan sammenligne det med at brygge et hus. Hvis der er en fejl i fundamentet, så er det noget i huset, som ikke er, som det skal være, og det påvirker husets tilstand. Hvis det skal rettes, så skal man tilbage og rette fundamentet, før det bliver godt.

 

En behandling hos mig vare ca. 1 time 45 minutter.

 

Jeg bruger forskellige teknikker i mine behandlinger, og jeg bruger dem på den måde, jeg vurderer, vil være mest effektivt for dig.

Alt efter, hvilken ubalance du kommer med, bruger jeg META-sundhed, for at finde frem til konflikttemaet.

Jeg bruger regression, for at komme tilbage til årsagen, og under selve behandlingen bruger jeg forskellige healingsteknikker og Tankefeltterapi.

 

Hypnose bruger jeg oftest kun i forbindelse med vægttabforløb.

META-sundhed
 

META-sundhed er et analyseværktøj, som blev udviklet i 1970'erne og 1980'erne af den tyske læge Gerd Ryke Hamer. GRH fandt ud af, at der er en sammenhæng mellem en chokerende subjektiv oplevelse og den sygdom, som man har udviklet.

Han begyndte at undersøge sammenhængen mellem krop og psyke, da han og hans kone udviklede henholdsvis testikelkræft og æggestokkræft kort tid efter at have mistet deres søn.

Han står bag en omfattende undersøgelse for en periode på ca 10 år, som har omfattet ca. 31.000 patienter, hvor man har undersøgt sammenhængen mellem, hvor i kroppen folk var syge, og hvad der var sket i deres liv i forbindelse med, at de havde udviklet sygdommen.

Dette har bevist, at der er en sammenhæng mellem vores psykiske oplevelser og vores fysiske sygdomme.

Metoden er under stadig udvikling og bliver brugt flere forskellige steder i verden bla. i UK, hvor organisationen Meta Health Indernational hører til.

 

Jeg bruger META-sundhed, for at finde frem til konflikttemaet, så jeg på den måde kan sikre mig en korrekt behandling.

Healing

ALT er energi, og det er vi mennesker også.

Healing er en terapiform, som hjælper kroppens energisystem med at flyde frit igen.

Energier kan ikke ses med det blotte øje, men de kan mærkes.

Har du f.eks. prøvet at komme ind i et rum, hvor 2 lige har skændes? Selvom de ikke siger noget, kan du mærke de dårlig energier.

Eller prøv at tænke på nogle situationer, hvor du har kendt svaret på forhånd.

Jeg bruger altid healing i mine behandlinger, og jeg har rigtig mange forskellige teknikker i forbindelse med min healing, som jeg gør brug af.

Tankefeltterapi/Emotionel FrihedsTeknik

TFT/EFT

 

 

Tankefeltterapi er en tappe-metode, hvor man kombinerer østens viden om meridianbaner og vestens psykologi.

Der tappes på nogle af kroppens 26 meridianbaner, for at forløse uhensigtsmæssige følelser og fysisk ubehag i en terapi.

TFT/EFT er én af de teknikker, jeg bruger i mine behandlinger, for at forløse de følelser og fysiske ubehag, som min klient oplever.

Uhensigtsmæssige følelser og fysisk ubehag, som er opstået på baggrund af en chokerende oplevelse, blokerer for energiflow.

Tankefeltterapi kan med fordel bruges i akutte situationer, hvor man bliver grebet af f.eks. angst.

Hypnoseterapi


Hypnoseterapi er en behandlingsform, som foregår ved, at jeg taler til din underbevidsthed, mens du er i en meget afslappet tilstand. Det er den samme tilstand som ved meditation, og det er 2. stadie ud af 6.

 

En pejling for dig - 6. stadie er det stadig, som bruges til shows, hvor hypnotisøren kan få folk til at gøre forskellige ting. (Faktisk er kun 10% af befolkningen i stand til at komme i så dyb hypnose)

Hypnoseterapi starter med en snak om, hvad din udfordring er i din nutidige situation, og hvornår du sidst er blevet trigget. Det er den trigger, jeg arbejder ud fra. Selvom du ikke kan huske en episode/trigger, kan vi sagtens arbejde alligevel.

 

I hypnosen guider jeg dig tilbage til den situation, som er årsagen til det, du står i nu, og det er her, jeg begynder arbejdet, som ofte foregår med farver, men nogle gange tager jeg også de andre teknikker i brug.

Kontakt Fokusklinikken
v/Birgitte Marie Rasmussen 

Klinik: Engvej 2 · Sdr. Nærå · 5792 Årslev · Tlf. 6070 0747  

Følg mig på facebook

  • Facebook - White Circle

​© 2016