Behandlinger

META-sundhed
 

META-sundhed er et analyseværktøj, som blev udviklet i 1970'erne og 1980'erne. Her fandt en tysk læge, ud af, at der er en sammenhæng mellem en chokerende subjektiv oplevelse og den sygdom, som man har udviklet.

Han begyndte at undersøge sammenhængen mellem krop og psyke, da han og hans kone udviklede henholdsvis testikelkræft og æggestokkræft kort tid efter at have mistet deres søn.

Han står bag en omfattende undersøgelse for en periode på ca 10 år, som har omfattet ca. 31.000 patienter, hvor man har undersøgt sammenhængen mellem, hvor i kroppen folk var syge, og hvad der var sket i deres liv i forbindelse med, at de havde udviklet sygdommen.

Dette har bevist, at der er en sammenhæng mellem vores psykiske oplevelser og vores fysiske sygdomme.

 

Jeg bruger META-sundhed, for at finde frem til konflikttemaet, så jeg på den måde kan sikre mig en korrekt behandling.

Healing

ALT er energi, og det er vi mennesker også.

Healing er en terapiform, som hjælper kroppens energisystem med at flyde frit igen.

Energier kan ikke ses med det blotte øje, men de kan mærkes.

Har du f.eks. prøvet at komme ind i et rum, hvor 2 lige har skændes? Selvom de ikke siger noget, kan du mærke de dårlig energier.

Eller prøv at tænk på nogle situationer, hvor du har kendt svaret på forhånd.

Jeg bruger altid healing i mine behandlinger, og jeg har rigtig mange forskellige teknikker i forbindelse med min healing, som jeg gør brug af.

Tankefeltterapi/Emotionel FrihedsTeknik

TFT/EFT

 

 

Tankefeltterapi er en tappe-metode, hvor man tapper på nogle af kroppens meridianbanepunkter, for at forløse uhensigtsmæssige følelser og fysisk ubehag i en terapi.

Tankefeltterapi kan med fordel bruges i akutte situationer, hvor man bliver grebet af f.eks. angst. Her banker man let med 3 fingre på det, der kaldes mirakelpunktet. Punktet sidder ovenpå hånden mellem lillefingers og ringfingers håndknogler.

        

TFT/EFT er én af de teknikker, jeg bruger i mine behandlinger, for at forløse de følelser og fysiske ubehag, som min klient oplever.

Uhensigtsmæssige følelser og fysisk ubehag, som er opstået på baggrund af en chokerende oplevelse, blokerer for energiflow.

Hypnoseterapi


Hypnoseterapi er en behandlingsform, som foregår ved, at jeg taler til din underbevidsthed, mens du er i en meget afslappet tilstand. Det er den samme tilstand som ved meditation, og det er 2. stadie ud af 6.

 

En pejling for dig - 6. stadie er det stadig, som bruges til shows, hvor hypnotisøren kan få folk til at gøre forskellige ting. (Faktisk er kun 10% af befolkningen i stand til at komme i så dyb hypnose)

Hypnoseterapi starter med en snak om, hvad din udfordring er i din nutidige situation, og hvornår du sidst er blevet trigget. Det er den trigger, jeg arbejder ud fra. Selvom du ikke kan huske en episode/trigger, kan vi sagtens arbejde alligevel.

 

I hypnosen guider jeg dig tilbage til den situation, som er årsagen til det, du står i nu, og det er her, jeg begynder arbejdet, som ofte foregår med farver, men nogle gange tager jeg også de andre teknikker i brug.

Kontakt Fokusklinikken
v/Birgitte Marie Rasmussen 

Klinik: Engvej 2 · Sdr. Nærå · 5792 Årslev · Tlf. 6070 0747  

Følg mig på facebook

  • Facebook - White Circle

​© 2016