Om Birgitte

Jeg har altid haft interesse for alternativ behandling. Min erfaring er, at man får bedre resultater ved at behandle årsagen til sygdomme/ udfordringer, i stedet for bare at behandle symptomerne.
 

Jeg ønsker at hjælpe dig til at få en nemmere og bedre hverdag. Har du nogle fysiske eller psykiske udfordringer, så vil behandling hos mig kunne reducere dine gener eller måske gøre, at du bliver helt fri af de udfordringer, som du ikke længere ønsker skal begrænse dig.

 

Fortvivl ikke, hvis du har haft udfordringerne i mange år, eller hvis du har fået konstateret en kronisk lidelse. Der kan næsten altid blive løst op for noget. Du behøver ikke at affinde dig med eller leve med noget, som generer dig.

Måske er din udfordring, at har du haft en ubehagelig oplevelse, som skal ud af systemet. Det kan være, at du har mistet nogen eller noget, som betød meget for dig, eller at du har været ude for en ulykke eller et overfald. Hvis din udfordring ligger i, at du ønsker at kunne præstere noget mere i sportslig eller i arbejdsmæssig sammenhæng, så vil jeg kunne hjælpe dig med at få dine egne grænser rykket.

 

Mine behandlinger går i dybden. Jeg går bagved symptomerne og finder og opløser årsagen til udfordringen, så der bliver ryddet op helt fra bunden.

 

Det, at du kikker på min hjemmeside, fortæller om dig, at du har taget et vigtigt skridt i dit liv - nemlig at du har taget ansvar for dit eget liv, at du er parat til forandring, og at du er klar til at få gjort noget ved det. Hos Fokusklinikken kan jeg tilbyde dig trygge rammer, mens vi arbejder på at forløse dine traumer.

 

​Siden 1990 har jeg selv benyttet alternativ behandling. I 2005 begyndte jeg at uddanne mig og bruge min viden på andre.

 

Mine uddannelser:

2019 - Psykoterapeut (Uddannet hos Brooksgrove Education ved Anette Bækkelund)

 

Psykoterapeutuddannelsen indeholder følgende kurser: Meta-Sundhed, Certificeret Tankefeltterapeut, Traumehealing med regressionsterapi, Hypnose, Reiki healing I, II og III, Coach- og spørgeteknik, Afhængighed, Vægttabskursus, "Stå Frem", Kurser i Klinikdrift og Forberedelse til eksamen.

 

2008 - Clairvoyanceuddannelse ved Delphi Academy v./Martin Hulbæk

​​

​2014 - 2019 - Workshops i healing v./Eamonn Downey

Derudover har jeg deltaget i mange supervisioner indenfor mine uddannelser, og jeg deltager stadig løbende i supervisioner.

Følg mig på facebook

  • Facebook - White Circle

​© 2016