Om Birgitte

Jeg har altid haft interesse for alternativ behandling. Min erfaring er, at man får bedre resultater ved at behandle årsagen til sygdomme/smerter/udfordringer, end ved at behandle symptomerne, som, for mig, blot er en overfladisk behandling, hvor det er et spørgsmål om tid, før problemet vender tilbage.
 

Mine behandlinger går i dybden, idet jeg finder og forløser de blokerede følelser, som er årsagen til det, der ikke fungere i dit liv lige nu. Der bliver på den måde ryddet op i de negative oplevelser, du har haft i dit liv.

​Siden 1990 har jeg selv benyttet forskellige former for alternativ behandling. I 2005 begyndte jeg at uddanne mig og bruge min viden på andre.

 

Mine uddannelser:

2019 - Udddannet Psykoterapeut med alternativ behandling (Uddannet hos Brooksgrove Education ved Anette Bækkelund)

 

Psykoterapeutuddannelsen indeholder følgende kurser: Meta-Sundhed, Certificeret Tankefeltterapeut, Traumehealing med regressionsterapi, Hypnose, Reiki healing I, II og III, Coach- og spørgeteknik, Afhængighed, Vægttabskursus, "Stå Frem", Kurser i Klinikdrift og Forberedelse til eksamen.

2008 - Clairvoyanceuddannelse ved Delphi Academy v./Martin Hulbæk

2005 - Uddannet healer hos ABC-center

​2014 - 2020 - Weekend-workshops i healing og medieskab v./Eamonn Downey

Derudover har jeg deltaget i mange supervisioner indenfor mine uddannelser, og jeg deltager stadig løbende i supervisioner.

Følg mig på facebook

  • Facebook - White Circle

​© 2016